Tretma z iTeraCare frekvenčno napravo se lahko uporablja kot samostojni tretma oz v kombinaciji z masažami. Deluje regenerativno, kot tudi za rehabilitacijo pri kakih poškodbah (npr zvin, oteklina v sklepu..) ali hitrejšem okrevanju po operacijah, za odpravljanje vnetij, bolečin mišic, sklepov, izboljšanje prekrvavitve in delovanje limfe..

Tretmaji dajejo izjemne rezultate ob direktni uporabi na telesu. S toploto in TeraHertz valovanjem prodira v globino in aktivira matične celice v kostnem mozgu. Uničuje maligne oz mutirane celice. Ob uporabi ni nobenega sevanja. TeraHertz valovanje služi za zdravljenje različnih bolezenskih stanj, dobre celice v telesu aktivira in s tem vzpostavi samozdravljenje organizma. 

Uporablja se lahko na različne načine, tako da naredimo od časa do časa 1 ali 2 – mesečno kuro, če nimamo posebnih težav – rutinsko obravnavo, po limfnih vozlih, in s tem v zelo kratkem času spodbudimo celotno delovanje telesa, od limfe, prekrvavitve, izboljšanja prebave, uravnavanju pritiska, sladkorja v krvi, izboljšanju spanja in splošnega počutja, boljše gibljivosti, zmanjšanju vnetij..

Pri konkretnih težavah pa je smiselno tretiranje na samem problematičnem mestu, če je to akutno stanje ali tudi kronično. Rezultati so lahko zelo hitri, oz ob kroničnih težavah od nekaj dni do tednov izvajanja tretmajev. 

itera-care-frekvencna-terapija

Sama sem v tem času imela veliko odličnih rezultatov pri sebi oz strankah – od zdravljenja oz preprečitve prehlada do odprave bolečin in mravljincev v stopalih po kemoterapiji, od regeneracije mišic po športnih aktivnostih in rehabilitacije po poškodbi (zvin, oteklina kolena – v 20 min za 75% izboljšanje stanja), do odprave bolečin v sklepih, mišicah, vnetjih v sklepih, išiasu, zakrčenosti mišic, izboljšanju počutja zaradi izgorelosti, po možganski kapi izboljšanje stanja in gibljivosti, vzdržljivosti, takojšnja odprava bolečine ob udarcu v rebra, odprava teniškega komolca, karpalnega kanala, vnetja v zapestju v 30 min in ob takojšnji ponovni obremenitvi ni bilo več težav, vnetje rame, kalcinacija – se izboljša mikrocirkulacija in limfa ter pomaga pri procesu samozdravljenja, hitrejše zdravljenje in zmanjšanje bolečine pri herpesu pasavcu, artritisu, revmi, vnetje mehurja, bolečine v ledvicah, izboljšanje pri vnetju sinusov, odpravi glavobolov… Celo pri dojenčkih se lahko odpravi krče zelo hitro.

Napravo se lahko uporablja kadarkoli, ni neke omejitve v času, 2x, 3x na dan, odvisno od težav. Se pa odsvetuje nosečnicam in tistim, ki imajo srčni vzpodbujevalnik, oz se ne dela na mestih, kjer so kakšni vsadki, implatanti, kovinski deli, silikon, amalgamske zalivke.

V napravi je posebna tehnologija, patentirana, iz kristalne strukture teraherzov, kvarzov, in to je tisto, kar da napravi pravo vrednost.

Poleg obravnavanja telesa se lahko energizira tudi vodo, ki jo pijemo, in s tem voda postane živa, mehka. Redno pitje vode TeraHertz pomaga povečati aktivnost celic, zmanjšati viskoznost krvi – naredili so tudi poskus pod mikroskopom, ko so pogledali kri pred pitjem energizirane vode in po pitju – kri je bila bolj tekoča, brez strjenih krvničk. Pomaga tudi pri izločanju strupov iz telesa, ter celicam omogoča samoobnavljanje, samopopravljanje. Zaradi linearne strukture molekule vode se izboljša tudi prehod skozi membrane celic, in telo je tudi bolje hidrirano. Po vstopu v telo frekvenca TeraHertza prenaša več hranil, mineralov, kisika, izboljša razstrupljanje. Odpornost organizma proti sevanju poveča, nevtralizira proste radikale, vrne vitalnost vode.. Uživanje take vode izboljša naše zdravje, počutje, celo pomaga pri odpravi nekaterih težav. Dovolj je, da se voda energetizira do 60 sekund, in ostaja napolnjena s TeraHerzi do 24 ur.

Raziskovalne študije so odkrile številne prednosti pitja TeraHertz vode: 

 • razstrupljanje,
 • pomaga pri razjedah, boljše celi rane,
 • uničuje proste radikale,
 • pomaga odplakniti težke kovine iz telesa,
 • boljša absorbcija hranil, nutrientov,
 • izboljšanje alergij, astme,
 • boljši krvni obtok, stanje krvi,
 • manjša utrujenost,
 • hitrejše okrevanje po bolezni,
 • zmanjšuje celulit, gube…
 • boljše pomnjenje,
 • bolj bazično okolje v telesu, 
 • nižja raven nasičenih maščob,
 • izboljšana glukoza v krvi.