Sem Tanja Zupančič. Z masažami se ukvarjam že več kot 14 let.

Pri mojem delu me navdihuje svobodno ustvarjanje, pomoč ljudem, svetovanje, predvsem pa mi je v veselje videti počutje stranke po masaži, ko gre lahkotna od mene.

Sem iskrena, topla oseba, ki se otroško navdušuje nad lepimi in novimi stvarmi, zadnje čase pa mi vedno več pomeni notranji mir in ravnovesje, narava, iskanje globljih resnic, smisla življenja, kajti zavedam se, da je življenje veliko večje, kot ga živimo.

Kakšne so moje masaže?

Moje masaže so intuitivne narave, skozi izobraževanja in izkušnje sem razvila svojo tehniko masaže. Delam pa tudi športne masaže, masaže za nosečnice, detox masaže z ventuzami, anticelulitne masaže z oblogo iz alg, kombinirane masaže ( hrbet/ stopala / glava), ajurvedsko masažo, indijsko masažo glave, masažo z vročimi kamni, Bars tretma, Energijski Facelift. Skupna točka vseh masaž je doseči energetsko pretočnost, ravnovesje v telesu, kar pa v končni fazi pomeni zdravje.

Kako masaže vplivajo na naše telo?

Masaža že sama po sebi deluje na nas pomirjujoče, sprosti tako telo in misli, nas odklopi od zunanjega stresa in ko dosežemo notranji mir, je kot da bi se vzpostavili mehanizmi samozdravljenja. Skozi masažo začutim, kje so blokade, kje ni pretoka energije, in z različnimi tehnikami spet vzpostavim pretočnost. Vse je v pretoku energije in mi lahko z izboljšanjem le-tega omogočimo telesu, da se začne regenerirati, se revitalizira in razstruplja.

Po masaži se spet počutite lahkotno, polni energije, prerojeni. Mišice se sprostijo vseh napetosti, bolečin in ujetih čustev. Velikokrat se tudi postavijo stvari na svoje mesto, ko se sprostijo čustva, ki so ujeta v mišicah, ki so vezana na neko situacijo in se razrešijo situacije v našem življenju.

Svoje delo opravljam z največjim veseljem in užitkom. Vsakogar jemljem kot individualno osebnost in vedno naredim maksimalno, kar v tistem trenutku lahko. S strankami, ki želijo priti do rešitve za svoje težave, delim svoje znanje, informacije, s katerimi si lahko pomagajo. Delam na ozaveščanju ljudi, saj menim, da je vsako težavo moč odpraviti, tako kot smo jo skreirali, samo z drugačnim razumevanjem.

tanja-zupancic-masaze

Tanja Zupančič

Intuitivna maserka

Zakaj priti k meni na masažo?

Posvetim se vsakemu posamezniku.

Vedno naredim maksimalno, kar lahko.

Imate možnost priti tudi na intuitivno svetovanje.

Masaže imajo dober vpliv na počutje in zdravje.

Vzpostavi se energijski pretok v telesu.

Svoje delo opravljam z največjim veseljem.

Zdrav duh biva v zdravem telesu, in ko imamo zdravje – ki pomeni neko ravnovesje v življenju, odsotnost napetosti – potem lahko sledimo svojim začrtanim ciljem veliko lažje in vemo, da smo naredili nekaj res dobrega zase. Naše telo je naš tempelj, v katerem biva naša zavest (duša) – to, kar v osnovi smo. Zato je pomembno, da poskrbimo zanj, saj nam omogoča bivanje v tej realnosti in nam služi za vse, kar lahko izkušamo tukaj.