Moje ime je Tanja. Z masažami se ukvarjam 15 let.

Nikoli prej si nisem predstavljala, da se bom ukvarjala s tem, pa vendar sem odkrila to svojo strast do masaže. Vedno me je veselilo delo z ljudmi, svetovanje, pomoč drugim, predvsem pa je v meni velikaželja po svobodnem ustvarjanju, samostojnosti..

Skozi svoje delo, izkušnje in izobraževanje pa sem pridobila tudi intuitivno zaznavanje telesa, blokad, razvila neko svojo tehniko.

Masaže me izpolnjujejo in v tem delu neizmerno uživam. Sem iskrena, topla oseba, ki se navdušuje nad lepimi stvarmi in vedno v raziskovanju novih stvari.. Največ mi pomeni notranji mir in ravnovesje, narava, iskanje globljih resnic, smisla življenja.

Kakšne so moje masaže?

Moje masaže so bolj intuitivne narave, saj začutim, kje nekdo tisti trenutek potrebuje več podpore. Poudarek vedno dam na tistem mestu, kjer je problem, s posluhom do vsakega posameznika. Vsaka masaža je malo drugačna, ker je tudi vsak posameznik drugačen in vedno se pokaže kaj novega.

Izvajam pa tudi refleksno masažo stopal, ajurvedsko masažo, indijsko masažo glave, masažo z vročimi kamni,.. Access Bars tretmaje, ki imajo tudi zelo velik učinek, tretmaje s frekvenčno napravo iTeraCare, ki regenerira telo. Ker pa celostno gledam na zdravje, pri meni lahko dobite tudi svetovanje z Avstralskimi esencami za lažji čustveni prehod skozi določeno težavno obdobje, pregled telesa z BioScan – vitaminsko mineralnim testom.

Skozi masažo začutim, kje so blokade, kje ni pretoka energije, in z različnimi tehnikami, ki sem jih povezala v svojo masažo, spet vzpostavim pretočnost. Vse je v pretoku energije in z izboljšanjem energetske pretočnosti se lahko z različnimi tehnikami omogoči telesu, da se začne regenerirati, da se revitalizira, razstruplja.

Kako masaže vplivajo na naše telo?

Čeprav se veliko ljudi ne zaveda, je pomembno, da redno hodimo na masaže, saj ima masaža ogromno pozitivnih vplivov na telo. Poveča prekrvavitev tkiv, mišic, izboljša pretok limfe in s tem detox telesa, kar posledično vpliva tudi na imunski sistem. Izboljša gibljivost sklepov, sprošča napete mišice, in tako deluje protibolečinsko. Prav tako deluje ugodno kot preventiva za poškodbe, deluje protistresno, kar pomeni tudi manjše riziko za srčne bolezni in povišan krvni pritisk.

Lahko služi kot rehabilitacija, saj z boljšo prekrvavitvijo tkiv vpliva na hitrejše celjenje tkiv – samozdravljenje. Aktivira tudi ravnotežje v delovanju simpatičnega in parasimpatičnega živčnega sistema in blagodejno vpliva na naše fizično in psihično počutje, nas pomiri, izboljša spanje, zmanjša depresijo, anskioznost..

Po moji masaži se spet počutite lahkotno, polni energije, prerojeni. Mišice se sprostijo vseh napetosti, bolečin in ujetih čustev. Velikokrat se tudi stvari postavijo na svoje mesto, ko se sprostijo čustva, ki so ujeta v mišicah, ki so vezana na neko situacijo oz. se razrešijo situacije v našem življenju.

Svoje delo opravljam z največjim veseljem in užitkom. Vsakogar jemljem kot individualno osebnost, intuitivno začutim, kaj v tistem trenutku potrebuje in vedno naredim maksimalno, kar lahko.

Nesebično sem pripravljena deliti svoje znanje, informacije, s katerimi si stranka lahko pomaga. Delam na ozaveščanju ljudi, saj menim, da je vsako težavo moč odpraviti, tako kot smo jo skreirali, samo z drugačnim razumevanjem. Najlepše pa mi je, ko gre stranka od mene zadovoljna in sproščena, lahkotna, brez bolečin.

tanja-zupancic-masaze

Tanja Zupančič

Intuitivna maserka

Zakaj priti k meni na masažo?

Posvetim se vsakemu posamezniku.

Vedno naredim maksimalno, kar lahko.

Imate možnost priti tudi na intuitivno svetovanje.

Masaže imajo dober vpliv na počutje in zdravje.

Vzpostavi se energijski pretok v telesu.

Svoje delo opravljam z največjim veseljem.

Zdrav duh biva v zdravem telesu, in ko imamo zdravje – ki pomeni neko ravnovesje v življenju, odsotnost napetosti – potem lahko sledimo svojim začrtanim ciljem veliko lažje in vemo, da smo naredili nekaj res dobrega zase. Naše telo je naš tempelj, v katerem biva naša zavest (duša) – to, kar v osnovi smo. Zato je pomembno, da poskrbimo zanj, saj nam omogoča bivanje v tej realnosti in nam služi za vse, kar lahko izkušamo tukaj.