Po tvoji masaži sem vedno prerojena in lahkotna. Všeč mi je, ko točno začutiš, kateri del telesa želi več pozornosti in sem hvaležna, da upoštevaš moje želje po intenziteti pritiska. In olja, ki jih uporabljaš, so tako prijetno dišeča, da mi že ta aromaterapija izboljša počutje. V tvojem salonu se počutim prijetno in sproščeno.
Maja P.
Masaža pri Tanji je prekrasno doživetje. Tanja je oseba, ki masažo izvaja s srcem in to se čuti. Vedno imaš občutek, da se posveti samo in izključno tebi, da se zadrži dlje tam, kjer telo potrebuje, da ji je resnično mar za tvoje zdravje in počutje. Tako to ni masaža zgolj za telo, temveč tudi za dušo. Toplo priporočam!
Katja B.
Tanjina masaža me vedno sprosti po fizičnem delu, sploh pa me umsko sprosti pri psihičnih težavah, se vedno počutim lahkotnega po masaži. Redna stranka sem že nekje 5 let.
Tone Ž.
Zaradi narave mojega dela imam velike bolečine v vratu in ramenih. Takrat pokličem v Zen Ambient, kjer me pričaka Tanja, ki mi najprej prisluhne in mi naredi odlično masažo. Strokovnost in prijaznost, kjer po odhodu dobiš največ za svoj denar. Priporočam!
Sofija M.
Če hočete resnično sprostitev napetega in zakrčenega telesa, je Tanja pravi naslov! Ena redkih maserk, ki se ne “špara” in se maksimalno potrudi, da odpravi vse vozle. Prijetna in profesionalna, kot tudi ambient. Redna stranka sem že 3 leta!
Katja K.
S Tanjo in njenimi čudežnimi rokami sem zelo zadovoljna. Po masaži sem vedno kot nova. Vedno najde kak vozliček in me sestavi skupaj, da lahko spet funkcioniram, saj celodnevno sedenje v službi naredi svoje. Hvala, Tanja! Priporočam obisk pri njej.
Sonja O.