Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo, če bi živeli lahkotnejše življenje, brez nepotrebnih omejitev, da bi se vse manifestiralo lahkotneje, hitreje…, da bi bili srečnejši, lažje hodili skozi življenje in situacije, ki jih sedaj vidimo kot problem, doživljali lahkotneje, brez nepotrebnih zapletanj…?

Kako bi bilo, če bi si brez nepotrebnih omejitev v glavi uresničili svoje največje sanje…? Mogoče si jih ta trenutek niti ne predstavljate… Življenje ima za nas veliko večje plane, če bi si dovolili to živeti, a velikokrat nas ovira naš um – prepričanja, misli, čustva…

access-bars-tretma

Tehnika Access Bars, osnovna tehnika Access Consciousness, nam omogoča, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju in se odpremo novim, neomejenim možnostim, priložnostim.

Barsi so niz 32-ih točk na naši glavi – vse omejitve, misli, čustva, prepričanja, sodbe in razmišljanja, ki smo jih shranili v tem oz kateremkoli življenju. Ob nežnem dotiku posameznih točk se te aktivirajo in sprosti se ves naboj – energija, ki je ujeta v možganih in telesu.

S tem tretmajem se izbrišejo vse nekoristne “datoteke” – vzorci več generacij, prepričanja, ki se nahajajo v našem umu in so povezane z denarjem, odnosi, spolnostjo, zdravljenjem, staranjem, telesom, kreativnostjo, kontrolo, čustvi, zavestjo, predstave, kako bi nekaj moralo biti, potekati… in nas omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti oz. si niti ne dovolimo živeti v polnem pomenu. Ko nismo več omejeni s temi prepričanji, se odprejo neskončne možnosti. S prejemanjem Bars tretmaja se omogoči, da se v naše življenje naseli več miru, lahkotnosti, radosti in obilja. Učinek barsov je takojšen.

Več zdravnikov, ki so strokovnjaki biološkega povratnega odziva, je poročalo o spremembah možganskega valovanja po prejemanja Barsov. Beta možgansko valovanje je že po eni uri terapije prešlo v bolj sproščeno theta valovanje. V Accessu je že več let znano, da Barsi spremenijo električno funkcijo možganov.

Vsak Bars tretma je drugačen. V najslabšem primeru se boste po terapiji počutili sproščeno in udobno, kot po zelo dobri masaži. Najboljše, kar se vam lahko zgodi, pa je to, da se vam spremeni celotno življenje.

Najbolj pogosti učinki so:

  • povečan občutek miru in lahkotnosti,
  • večja koncentracija,
  • v nekaterih primerih tudi zmanjšanje oz. odprava depresije, glavobolov..
  • manjša odzivnost pri situacijah, ki so vas v preteklosti pogosto razburile,
  • bolj miren in globlji spanec,
  • vse, nad čemer ste se prej še vznemirjali, se vam po tretmaju ne zdi več pomembno, znate videti stvari, situacije lahkotneje, ne več tako problematične,
  • možno pa je, da se vam stvari lahkotneje odvijajo oz. se vam odprejo nepričakovane priložnosti.

Ko se enkrat zaženejo Barsi, bodo delovali za vedno. Kadarkoli boste kasneje ponovno prejeli tretma, se bo efekt samo še povečal. Najbolj dramatične učinke lahko opazite 3 – 4 tedne po tretmaju.

Trditev “Situacija je taka in taka” (s katero se zablokiramo, ker ne dopuščamo spremembe) pa lahko zamenjamo z vprašanjem “KAKO JE LAHKO ŠE BOLJŠE OD TEGA? KAJ JE ŠE MOGOČE?” …in Življenje nam pokaže odgovor skozi različne vire (ali so to ljudje, ki nas pripeljejo nekam, ali knjiga..nek dogodek, situacija..). Pomembno je, da se zavedamo, da smo skozi v vprašanju in se ne omejujemo z odgovorom – trditvijo.

Bars tretma je možno kombinirati tudi z masažo hrbta. Sami barski trajajo 70 min, vključno s hrbtom pa 90 min.