lavylites-slika

Lavylites

Lavylites kreacije – kvantni proizvodi nove dobe – gre za prvo kvantno informacijsko tehnologijo v obliki spreja in kreme, ki delujejo na kvantnem nivoju informacij. Ti proizvodi delujejo tako znotraj kot zunaj. Znotraj tako, da zvišujejo človeku vibracijo in energijo, zunaj pa tako, da pomlajujejo naše celice.

Vračajo jim spomin njihovega zdravega originala. Izumitelj g. Tibor Jakabovics je uspel narediti kreacijo, kateri osnovni carrier – nosilec nosi 3000 in več različnih informacij oziroma vibracij. Nosilec takoj “prodre“ v celico in tam odda svojo energijo ter pomaga celici pri regeneraciji in vzpostavitvi prvotnega “zdravega” stanja (odresonira). Celica si namreč vzame tisto, kar v tistem trenutku najbolj potrebuje za svoje zdravo in vitalno delovanje.

Kreacije so informirane oziroma vsebujejo 3000+ informacij, vibracij več kot 300 zdravilnih rastlin, mineralov, kristalov, koloidov in meteoritev (najvišje vibracije).

Najnovejši proizvod Lavyl Genie Spirit je sploh sestavljen iz informacij konoplje in meteoritov, zato je še toliko bolj močan vibracijsko in deluje močneje.

Lavylites vsebuje tudi linijo za razstrupljanje, kozmetika, notranje zdravje ter prehranski dopolnili za srce (odpre srčno čakro, čisti travme, po infarktu oz preventiva za srce, krepi srčno mišico, za ožilje, izboljša prekrvavitev, poveča ljubezen do sebe) in možgane (vzpostavi nove povezave v možganih – multipla skleroza, parkinson, demenca, alzheimer..itd..)

Izdelki so zelo učinkoviti, je pa pri kroničnih oz dolgotrajnih poškodbah oz obolenjih včasih treba res dalj časa sprejat na obolelem mestu, nekako 2 – 4 mesece, velikokrat pa se pokaže rezultat že prej. Pri kratkotrajnih zadevah pa so rezultati tudi hitrejši, v nekaj urah, dneh oz max 2 tednih uporabe, odvisno od težave.

Za več informacij me lahko kontaktirate po telefonu 040 865 755.

Delite naprej ...