roots-slika

Root

Glede na to, da je naše okolje precej onesnaženo s težkimi kovinami, raznoraznimi strupi v zemlji, zraku, vodah, ker je naš vsakdan večinoma stresen, je pomembno narediti od časa do časa celostni detox, ker se s tem telo regenerira, boljša je absorbcija snovi v telo, izboljša se imunski sistem.

V jesenskih in zimskih dneh pa je še posebej pomembno okrepiti imunski sistem. Normalen in naraven odziv organizma v hladnejšem obdobju je tudi kihanje in kašljanje, kot je poleti potenje. Na ta način se telo razstruplja, ampak samo do določene faze. Če pa je teh strupov preveč, sploh težkih kovin, zbolimo. Strupi, težke kovine so povsod okoli nas, in sploh slednjih se je zelo težko znebiti. Pomembno se je tega lotiti sistemsko, celostno, da naredimo razstrupljanje celega telesa na celičnem nivoju, s kvalitetnimi produkti. In tak detox je priporočljivo narediti kadarkoli, ker tukaj ne gre za “prečiščevalno kuro”, ki se dela spomladi ali jeseni. Ni dovolj, da naredimo detox ledvic, jeter, črevesja, ker se toksini nahajajo tudi v krvnem obtoku, možganih, največ pa v maščobnem tkivu, tja jih telo shranjuje, da se ne poškodujejo vitalni organi.

Za nekje 90% vseh bolezni, zdravstveno potrjenih diagnoz in simptomov so krive težke kovine in toksini iz okolja, ki so prisotni v našem telesu, in to ne le v naših prebavilih, ampak povsod v našem telesu.

In zaradi vseh teh strupov zbolevamo. Tukaj pa svojemu telesu lahko zelo pomagamo s celostnim detoxom, ker težke kovine se da najbolj efektivno znebiti edino z zeolitom.

In tako si okrepimo imunski sistemi, poleg tega pa preprečimo tudi kaka hujša obolenja oz. se pozdravimo ali izboljšamo neko stanje.

Podjetje Root ima dva res kvalitetna naravna izdelka, zeolit (Clean Slate) in kapsule za možgane z naravnimi sestavinami (Zero In), ki povečajo koncentracijo, fokus, te premaknejo v akcijo, motivacijo, a hkrati delujejo proti stresu. Povečajo raven serotonina, dopamina, hormon sreče, in so zelo učinkoviti tudi pri depresiji. Uravnavajo hormone in izboljšajo metabolizem.

Clean Slate je prečiščen mineral, zmanjšan na 100 mikronov do skoraj nano velikosti in močno negativno nabit, zato gre najprej tja, kjer je največji zastoj.

100% prečiščen pomeni, da ne vsebuje težkih kovin v nasprotju z nekaterimi zeoliti v prahu. Poleg tega zeolit v prahu deluje na prebavnem traktu in črevesju, ta tekoči aktiviran pa na celičnem nivoju v celem telesu, gre v krvni obtok, v vsako celico, v maščobna tkiva, v možgane.. Težke kovine in strupe izloči skozi urin, zato je treba dosti piti. Vsebuje tudi C vitamin in minerale, tako da poleg odvzemanja strupov tudi dodaja to, kar telo potrebuje.

V kombinaciji z Zero In, ki med drugim, poveča celični metabolizem, izjemno učinkovito obnavljata telo. Zero In vsebuje kurkumo (proti vnetjem), semena bombažnega fižola, D vitamin, borovo lubje (zelo zdravilno), ekstrakt naravnega kofeina (poveča koncentracijo, fokus do 5 ur). Polega tega deluje pozitivno na možgane, poveča serotonin, dopamin, izboljša počutje, daje voljo do življenja, spravi človeka v akcijo. Uravnava hormone.

Za vsem tem pa stoji znanstvenica, zdravnica, ki je patentirala te izdelke, ki delujejo na odpravljanju vzroka.

Če bi želeli naročiti in narediti detox, se lahko registrirate na tem referral linku, seveda pa vam priporočam, da se najprej slišimo, da vam dam podrobnejše informacije, da boste čimbolj kvalitetno naredili detox. Registracija je brezplačna in neobvezujoča.

Delite naprej ...

Podobne objave