INTUITIVNO SVETOVANJE na podlagi vpogleda v intuitivne karte z AVSTRALSKIMI ESENCAMI, je čudovita dopolnitev tudi k masažam, pri katerem se vidijo vaše notranje nepredelane zadeve, oz pred katerim izzivom v življenju ste. Na podlagi tega se naredi mešanica cvetličnih esenc, ki spodbudi proces čiščenja oz lažjega prehoda skozi neko situacijo. Za čustveno in mentalno podporo, ki vpliva na spremembo v vas. Deluje na podzavest, tako da se začnejo s pomočjo vibracije esenc čistiti blokade in potlačene zadeve.

Avstralske esence so energija/vibracija cvetlic, ujeta v tekočino, ki s svojo vibracijo zdravijo /uravnovešajo čustvene procese, pomagajo pri lažjem prehodu skozi določen izziv. Avstralske cvetne esence delujejo podobno kot Bachove cvetne esence, samo da so na višji vibraciji – bolj primerne za ta čas, ko so energije močnejše in nas bolj podpirajo.

avstralske-esence

Delujejo na energetska telesa živih bitij (čustveno, mentalno in duhovno telo), so sistem zdravljenja in harmoniziranja, ki ga lahko vsakdo uporabi za svoje lastno duševno ravnovesje. Pomagajo vam do večje jasnosti, poguma, moči in predanosti, da lahko sledite svojim sanjam ter ciljem. Pomagajo razvijati intuicijo, samozavest, kreativnost, veselje in duhovnost. Bolj kot jih uporabljate, bolj verjetno je, da boste izkusili višja stanja zavedanja, veselje ter občutek povezanosti s samim seboj.

V sistemu Avstralskih esenc je 69 individualnih esenc, ki vas podprejo pri vseh vaših procesih, odpravljanju neravnovesij, harmoniziranju čustev in izboljšanju kvalitete življenja. Te esence dvignejo vibracijo in vam pomagajo odpreti vaš lasten kanal za povezavo z vašim višjim jazom.
Težave, s katerimi se srečujete, običajno ne nastanejo čez noč, zato tudi odpravljanje neravnovesij ni le enkraten obisk, ampak je lahko vaš osebni podporni sistem v življenju.

Terapija je sestavljena iz več srečanj (cca.3), odvisno od podpore, ki jo potrebujete in situacije, ki jo želite izboljšati. Običajno prvi proces traja 3 tedne, potem se ponovno naredi vpogled v karte in spet naredi mix esenc za 3 tedne, in potem še enkrat. Vedno dobite karte, ki resonirajo z vami, tako da tudi na daljavo delamo lahko preko številk, ki jih izberete, in s katerimi so esence označene. Po dosedanjih izkušnjah zelo resonira tudi izbor kart preko številk z vami samimi.